Budapest Vårfestival

Hvert år blir det arrangert vårfestival i Budapest, og det betyr at det også vil bli arrangert en slik festival i 2020. I perioden mellom 3 april og 19 april vil det i forbindelse med festivalen bli arrangert drøssevis av konserter, og i tillegg er det vanligvis et stort vår/påskemarked på Vorosmarty plassen, ganske likt det tradisjonelle julemarkedet.

Vårfestival i Budapest

Under vårfestivalen er det først og fremst klassisk musikk og lignende eom står på programmet. Her er det filharmoniske orkestre som opptrer, det er ballettforestillinger, operaprogrammer og i tillegg er det flere utstillinger i museer og forelesninger med mer.

Om du synes det høres interessant ut med vårfestival og klassiske konserter og jazzkonserter og andre lignende begivenheter finner du helt konkret program og billett informasjon på følgende side: https://btf.hu/main

Det er mange arenaer og lokaler som blir tatt i bruk under festivalen, så du finner begivenheter helt sentralt i Budapest, samt i konsertlokaler og lignende litt lenger utenfor sentrum.

Vårfestivalen i Budapest i 2020

3 april – 19 april

Glem ikke det flotte vårmarkedet som også pleier å gå hånd i hånd med vårfestivalen. Dette er nesten som det årlige julemarkedet, bare at det er mindre gløgg, og mer av andre ting. Det er på Vorosmarty plassen, og er et flott sted å handle, samt for å smake på ungarsk gastronomi!


For mer informasjon om hva som skjer i Budapest, eller for annen informasjon om privat flyplass transport i Budapest, elvecruise med mat, eller andre programmer i Budapest, se deg rundt her på www.budapestungarn.no.

Stikkord:

Dato

apr 03 - 19 2020
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar