Budapest Vårfestival 2024

Hvert år blir det arrangert vårfestival i Budapest, og det betyr at det også vil bli arrangert en slik festival i 2024. I perioden mellom 29 april og 12 mai vil det i forbindelse med festivalen bli arrangert drøssevis av konserter, og i tillegg er det vanligvis et vårmarked i sentrum.

Vårfestival i Budapest

Under vårfestivalen er det først og fremst klassisk musikk og lignende eom står på programmet. Her er det filharmoniske orkestre som opptrer, det er ballettforestillinger, operaprogrammer og i tillegg er det flere utstillinger i museer og forelesninger med mer.

Om du synes det høres interessant ut med vårfestival og klassiske konserter og jazzkonserter og andre lignende begivenheter finner du helt konkret program og billett informasjon på følgende side: https://btf.hu/

Det er mange arenaer og lokaler som blir tatt i bruk under festivalen, så du finner begivenheter helt sentralt i Budapest, samt i konsertlokaler og lignende litt lenger utenfor sentrum.

Vårfestivalen i Budapest i 2024

29 april – 12 mai, 2024

Glem ikke det flotte vårmarkedet som også pleier å gå hånd i hånd med vårfestivalen. Dette er nesten som det årlige julemarkedet, bare at det er mindre gløgg, og mer av andre ting. Det er på Vorosmarty plassen, og er et flott sted å handle, samt for å smake på ungarsk gastronomi!


For mer informasjon om hva som skjer i Budapest, eller for annen informasjon om privat flyplass transport i Budapest, elvecruise med mat, eller andre programmer i Budapest, se deg rundt her på www.budapestungarn.no.

Stikkord:

Dato

apr 29 2024 - mai 12 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar