Bli med på sommertur til Balaton

Opplev sommeren i Balaton
Opplev sommeren i Balaton

Balaton er ungarernes ferieparadis, og en perle du absolutt bør få med deg. Det er ikke anbefalt å bade i Donau, men Balaton er stedet der du absolutt bør putte både føtter og resten av kroppen i. For å hjelpe deg med dette arrangerer vi sommertur til Balaton!

Sommerturen til Balaton starter tidlig på dagen og avsluttes relativt tidlig på ettermiddagen. Det er en fleksibel tur, som betyr at vi tilrettelegger den for deg og ditt reisefølge. Prisen på transporten til og fra er fast, men hva du velger å bruke tiden ved Balaton med bestemmer du selv. Her ser du noen av aktivitetene vi gjerne arrangerer for deg og ditt reisefølge.

  1. Vingårdsbesøk på liten gård der du møter vinlageren personlig og smaker 6-8 viner (2 timer)
  2. Besøk i Tihany, en by mye lik Szentendre, bare på toppen av et fjell med herlig utsikt, tradisjonell ungarsk shopping og god stemning (2-3 timer)
  3. Stopp ved en strand slik at dere faktisk kan bade i selve Balaton (1-3 timer)
  4. Fritid i Balatonfured med mulighet for trivelig gåtur langs Balaton, shopping og det man ønsker
  5. Vingårdsbesøk på stor gård med mye vinproduksjon og smaking av 6-8 viner (2 timer)
  6. Tradisjonell ungarsk lunsj med tre retter (1 time)

Da har du fått litt å velge mellom. Ønsker du en slik tur med ditt eget reisefølge er det bare å ta kontakt, så ordner vi opp og kommer med eksakt pristilbud basert på hva dine/deres ønsker skulle være. Fyll inn skjemaene, så ordner vi resten!

Del innholdet med andre