Termalbad / SPA

Hvis du er på jakt etter privat SPA-behandling, sjekk vår «Privat SPA i Budapest» side.

En av de tingene Budapest er mest kjent for er byens varme kilder. Fra jorda kommer det opp varmt vann, fullt av mineraler som er sunne og gode for kroppen. De to meste kjente badene er Szechenyibadet i Byparken, og Gellertbadet, en del av Gellert hotellet.

Szechenyibadet er det som ofte er avbildet i turistbøker, der eldre menn spiller sjakk i vannet. Her er det flere utendørs bassenger, og også mange innedørsbassenger. Disse skal ha god effekt på folk som sliter med revmatisme og leddgikt. Gellertbadet har også utendørs og innendørs bassenger, og ligner i stor grad på Szechenyibadet, bortsett fra at prisene er litt dyrere.

En inngangsbillett på Szechenyibadet koster ca. 100 NOK, eller i ungarske penger litt over 3500 Forint. Dette badet er åpent fra 06.00 til 22.00 hver eneste dag. Hvis du vil lese mer om badet og også se en video fra utendørs bassengene, besøk denne siden. Hvis du ønsker å bestille inngangsbillett på ett av disse badede og muligens kombinert med spa behandling kan det gjøres på denne siden (ikke vår side).

Bilder fra Budapests termalbad

Del innholdet med andre