Jul i Wien

Julemarked i Wien
Julemarked i Wien

Julemarkedet i Wien er kanskje enda bedre kjent i Europa og i verden enn julemarkedet i Budapest. I Wien åpner julemarkedet på Rådhusplassen den 20. november i år, og julemarkedet på Schönbrunn åpner også 20. november. Dette er de to mest populære, og sannsynligvis er det disse du aller helst vil få med deg hvis du tar en dagstur til Wien.

På grunn av disse markedenes popularitet arrangerer vi dagsturer til Wien i førjulstida slik at du kan få med deg Wien også under ditt opphold i Budapest. Turene starter ca. 09.00 da du blir plukket opp på hotellet i Budapest. Omtrent 11.30-12.00 blir du sluppet av i sentrum av Wien i nærheten av julemarkedet på Rådhusplassen. Deretter er det bare å drikke julegløgg og shoppe deg gal, helt fram til 19.00 da dere igjen møter sjåføren som tar dere trygt tilbake til Budapest.

Betaling for turen skjer på morgenen før du reiser til Wien. Samtidig får du da et papir med informasjon om Wien og julemarkedene der, et kart over Wien og selvfølgelig en liten sjokolade til turen.

Priser for juletur til Wien
2 personer: 70,000 HUF
3 personer: 80,000 HUF
4 personer: 90,000 HUF
5-6 personer: 100,000 HUF

Hvis det høres interessant ut er det bare å ta kontakt, så ordner vi med en slik tur for deg og ditt reisefølge. Om dere kommer med et større reisefølge kan vi selvfølge ordne med minibusser og lignende til en slik utflukt. Ta kontakt for priser og videre informasjon.

————–

Dager der det helt garantert blir arrangert turer som det er mulig å henge seg på
(som gjør det billigere)

  • 6 desember, 2016
Del innholdet med andre