Velkommen til Budapest igjen!

Vi har fått noen spørsmål i det siste fra folk som savnet oppdateringer på siden vår og som derfor også lurte på om vi fortsatt hjelper turister som kommer til Budapest. Svaret på det spørsmålet er veldig enkelt. Vi er fortsatt aktive og vi bistår gjerne med transport til og fra flyplassen i Budapest, men bordreservasjoner på restauranter, med booking av elvecruise på Donau, og også med guidede turer på norsk i Budapest.

Med andre ord er det bare å se seg rundt og om du finner noe av interesse er det bare å ta kontakt. Det bør legges til at ganske masse har endret seg på grunn av COVID, noe som gjør at flere av programmene på websiden som er beskrevet faktisk ikke er tilgjengelige lenger etter som stedet der vi arrangerte bryggeribesøk har stengt og en av restaurantene der vi hadde vinmiddag med fem retter og seks glass vin også har stengt. På grunn av dette jobber vi med å hente inn nye tilbud

budapest reise
Velkommen til Budapest igjen!

Det er også flere av elvecruisene på Donau som har færre avganger, samt at folklore programmet enda ikke har startet opp (men det vil høyst sannsynlig det i løpet av sommeren). Men andre ord, det kan være ting du leser om på websiden vår som fortsatt ikke er hundre prosent oppdatert og tilgjengelig, men det gir vi i så tilfelle beskjed om i emailene vi sender etter at vi har fått forskjellige forespørsler.

Uansett, det er bare å gjøre et forsøk, så gir vi beskjed hvis det er noe som ikke kan gjennomføres!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle velkommen til Budapest på ny!

Ps: Det er ingen maskeplikt i Budapest (bortsett fra på sykehus) og det er heller ingen krav om vaksinepass noen steder. Med andre ord, du kan glemme COVID og bare nyte livet mens du er i Budapest.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar