Vårmarked i Budapest 2016

Vårmarked i Budapest

Det er cirka en uke siden det årlige vårmarkedet i Budapest åpnet og det vil være åpent i cirka 3 uker til i Budapest! Gå ikke glipp av det hvis du kommer til byen!

Mer informasjon om det aktuelle vårmarkedet i Budapest finner du her!

Vårmarked i Budapest
Vårmarked i Budapest

Det er litt interessant at mens vårmarkedet i Praha (også kjent som påskemarkedet) stengte den 3 april, men dette faktisk bare er tidspunkt nesten for åpningen av markedet i Budapest. Så om du er lur drar du til Praha under påsken og så kommer du til Budapest etterpå for å få med deg vårmarkedet her.

På vårmarkedet i Budapest finner du veldig mye av det samme som du vil finne på julemarkedet, bare at det er litt mer autentiske ting å tak i på markedet, samt at prisene ikke er så skrudd opp som de er på julemarkedet. I tillegg er det ikke så mange boder, noe som gjør at det er mer luft mellom bodene og det føles faktisk helt utrolig, så vi kan varmt anbefale vårmarkedet til alle som kommer til Budapest før den 24 april som er den siste dagen for årets vårmarked.

Vi håper du får en fantastisk flott reise til Budapest. Om du planla en reise til Wien under oppholdet i Budapest er det forøvrig en svært god ide, og vi hjelper deg gjerne med en dagstur til Wien, men det årlige påskemarkedet ved Sch0nbrunn stengte den 29 mars i 2016, så det er du dessverre for sent ute til hvis du hadde et ønske om å få det med deg!

Kos dere i Budapest, og om dere ønsker hjelp med elvecruise på Donau, vinmiddager eller annen moro er det bare å lese rundt i vår Budapest Guide for mer informasjon og hjelp!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar