Gå ikke glipp av denne Budapest videoen fra 1973

Slik så budapest ut i 1973

Hvis du er en Budapest entusiast er du bare nødt til å se denne Budapest videoen fra 1973 som befinner seg i NRK sine arkiver. Hva den gjør der vet vi ikke helt, men det er fantastisk å se på og du kan se masse flotte klipp fra bygnigner som ikke finnes i dag, av bygninger som ser helt annerledes ut i dag, eller av bygninger som ikke fantes da, men er der i dag.

Hvis du ønsker å se på filmen fra Budapest i 1973 er det bare å trykke på lenken nedenfor for å komme deg til NRK sine nettsider.

  • Budapest i 1973 film på NRK.no

Det er egentlig helt utrolig å se på filmen. Nedenfor kan du blant annet se et bilde fra filmen som viser det som i dag er Hotel Gresham (Four Seasons) som regnes for å være det mest eksklusive hotellet i hele Budapest i dag. Det var nok ikke det akkurat da.

Slik så budapest ut i 1973
Slik så budapest ut i 1973

Det er ganske stor forskjell fra i dag. De første 10 minuttene av filmen er de mest spennende. Etter det begynner nemlig guiden Kati Kovacs (veldig kjent ungarsk sanger) så snakke litt og da blir det mer sang og musikk, men om du er interessert er det bare å se helt til enden av filmen.

Helt i starten av filmen ser du også hvordan innkjøringen til Budapest så ut når du kom med bil fra Østerrike tilbake i 1973. Ganske forskjellig fra i dag.

Velkommen til Budapest i 1973
Velkommen til Budapest i 1973

Vi håper du koser deg med filmen. Om du mot all formodning skulle ha noen problemer med å se NRK online fordi du er i utlandet kan du finne mer info om hvordan du kan se NRK i utlandet på norsktviutlandet.no.

Da ønsker vi deg god reise tilbake i tid, og om du kommer til Budapest igjen om ikke lenge viser vi deg gjerne moderne Budapest på en guidet tur!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar