Ungarn – Norge i semifinale i håndball EM

Håndball EM 2012 - Norge mot Ungarn

I morgen er det duket for semifinale i håndball EM. Norge har fått den store glede av å møte Ungarn og det er to nasjoner som kjenner hverandre gått i håndball verdenen. En av grunnene til det er jo at flere nordmenn spiller håndball i Ungarn. Den mest kjente klubben i landet Győr har jo flere norske i troppen.

Håndball EM 2012 - Norge mot UngarnByen Györ ligger forøvring cirka 150 kilometer fra Budapest, i retning Wien. Det er derfor godt mulig å kombinere et besøk til Budapest med en tur til Györ for å se damene der spille håndballkamp. Men, i morgen klokka 14.30 er det altså semifinale. For oss som bor i Budapest er det jo en vinn vinn situasjon, for uansett hvem som vinner – vinner vi også. Men, erfaringen tilsier at Norge alltid har hatt et veldig godt tak på Ungarn og det er sjelden vi har tapt i kamper mot ungarerne, så for nordmenn som heier av hele sitt hjerte er det nok liten grunn til bekymring i morgen. Det går nok mot seier! Og blir det seier til både Norge og Montenegro blir finalen i håndball EM 2012 en repetisjon av finalen i OL tidligere i år. Og blir finalen en reprise av OL finalen ender det hele med norsk gull igjen!

Hvis du tilfeldigvis ikke sitter hjemme i stua og godstolen, men har lyst til å få med deg kampen allikevel kan du lese mer om hvordan du kan se alle kampene online via YouTube i den følgende artikkelen hos Netthjelp.eu.

Nå ser vi på alle kampene på ungarsk TV, men om du har ønske om å se NRK online men ikke får det til av en eller annen grunn kan en annen artikkel fra Netthjelp.eu kanskje hjelpe som heter: «Hvorfor kan jeg ikke se NRK live på nettet?«

Del innholdet med andre