I går ble sida vår «hacked by hacker»

Hacked by hacker

I går kveld satte vi oss pent ned for å svare på emailer. En av emailene var fra en dame som ønsket å bestille flyplass transport. Det enkle svaret var at hu måtte gå inn på vår webside til siden for flyplass transport for å fylle inn skjemaene der. Så, vi gikk også inn på siden for å kopiere adressen inn i emailen. Men, det var nesten et lite sjokk da det vi så var en helt hvit side med den enkle teksten «hacked by hacker» på. Her blir det vanskelig å bestille flyplass transport, tenkte vi!

Noen timer senere var problemet løst og sida vår fungerer akkurat som den skal. Det har den også gjort siden det og fohåpentligvis kommer den til å gjøre det videre også. Hvis noen er interessert i hvordan vi løste problemet kan det leses mer om i artikkelen «hacked by hacker» i Budapest bloggen.

Hvis du var så uheldig å se siden vår i går i hakket tilstand beklager vi dette. Men, nå fungerer den og det er bare å se seg rundt, lese, bestille programmet og ta kontakt, og så gleder vi oss til å hjelpe dere alle med deres opphold i Budapest.

Ha en riktig god førjulstid videre og vi møtes på julemarkedet i Budapest om noen dager (håper vi)!

Hacked by hacker
Denne feilmeldingen var synlig på vår webside i går kveld (søndag)
Del innholdet med andre