Topp begivenheter i Budapest i 2015

Budapest 2015

Det kommer til å skje mye spennende i Budapest også i 2015 og her er noen av høydepunktene som vi ser fram til i året som nettopp har startet. Nå har det seg også sånn at ikke alle planlegger så veldig tidlig, så det kommer til å balle på seg etterverdt med enda flere nye konserter og festivaler, som vi bare enda ikke vet om, eller ikke har datoene for.

Budapest 2015

Det blir en relativt rolig start på året med diverse konserter i Budapest. Noen av de som skal innom er Slipknot, OneRepublic og våre venner fra Sverige i Roxette. Etter dette kommer sjarmøren Andre Rieu til byen i mai for å ha konsert, men før han ankommer er det også tid for vårfestivalen i Budapest.

Når sommeren kommer er det tid for Sziget festivalen som er den største festivalen i Budapest hvert eneste år, og så er det tid for høst og da er det vinfestivaler, pølsefestivaler, palinkafestivaler og lignende og når jula nærmer seg er det tid for julemarked.

Om du ønsker å holde deg oppdatert om hva som skjer i Budapest er det bare å trykke på lenken for å finne en kalender med oversikt over hva som skjer.

Utover dette er det jo sånn at oppholdet i Budapest blir så bra som man gjør det til, så om det er noe utover dette vi kan hjelpe til med, er det selvfølgelig bare å lese rundt her i vår norske Budapest Guide og om du er tørst på øl, eller kanskje har lyst til å bli bedre kjent med ungarsk vin eller rett og slett bli kjent med Budapest på en guidet tur, er alt dette ting som vi kan hjelpe til med!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar