Se Budapest på kino!

Har du lyst til å gå på kino nå for tiden? I Norge trenger man kanskje ikke gjemme seg for sola, men her i Budapest er det nå godt over 30 grader på dagtid, og da kan det være godt å sette seg inn i en kjølig kino for å se på en god film. Og nå er muligheten også gitt for det, for nå er det en film som heter Spy på kino, ikke bare i Ungarn, men også i Norge, og denne er filmet i Budapest og her kan man få humor og action kombinert med Budapest.

Det er fotball VM for damer for øyeblikket, og det var visstnok enda mer populært å se på de norske fotballdamene enn det var å se på Champions League finalen mellom Juventus og Barcelona, så du vil muligens se på Spy på kino på et annet tidspunkt enn når Norge spiller neste gruppematch mot Tyskland eller mot Elfenbenkysten, men det bør vel gå bra. I filmen Spy foregår handlinga også i Budapest (noe som er ganske uvanlig ettersom mange selskaper lager filmene i Budapest, men handlingen foregår på helt andre steder). Men, når Jude Law, Jason Statham og Melissa McCarthy kommer på skjermene både i Norge og i Ungarn er det altså i en action film der handlinga foregår i Budapest, så her kan du også få med deg flere kjente severdigheter i Budapest mens du ser på filmen og mens du spiser popcorn og annet snacks!

Om du lurer på hva slags film dette er kan du jo se på traileren nedenfor.

Da ønsker vi deg en riktig god sommer videre fra sommervarmen her i Budapest, og om du skulle komme til Budapest i varmen og leite etter tips til hva du skal og kan gjøre, kan du lese våre forslag og ideer her sånn.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar