Ølfestivalen i 2015

Ølfestival i Budapest

Ølfestival i BudapestHvert år arrangeres det ølfestival i Budapest som blir avholdt ved slottet. Det er jo egentlig mange ølfestivaler, men den mest kjente er den som kalles Budavari Sorfesztival, eller Budaslottets ølfestival, og i 2015 blir denne avholdt i perioden 11 til den 14 juni.

Dette er en skikkelig festfestival, for her er det ikke bare ølen som står i fokus, men også flott musikk og kjente artister, i allefall sett med ungarske øyne. Og nettopp på grunn av dette har festivalen også en inngangsbillett som ligger på rundt 60-80 NOK om dagen. Man kan selvfølgelig også kjøpe en billett for hele festivalen og da er prisen under 200 NOK.

Sett med norske øyne er den mest kjente artisten som kommer innom der på fredag, for da kommer selveste Doktor Alban for å opptre på festivalen på kvelden.

Om du har lyst til å få med deg ølfestivalen er det bare å gjøre seg klar og komme til Budapest i perioden mellom 11 og 14 juni. Om du går glipp av dette men har lyst på god øl, kan du selvfølelig bli med oss på bryggeribesøk!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar