Julaften i Budapest

Rezkakas Budapest

Kommer du til Budapest for å feire jul? Eller kanskje du rett og slett er halvveis tvunget til å feire julaften i Budapest? Hva kan man gjøre da? Hvor kan man spise en god julemiddag i Budapest?

Et generellt svar er at finere hoteller har åpne restauranter stort sett der man kan spise. Men, det er jo litt mer stas i det å gå ut for å spise på julaften, men problemet er at de aller fleste restauranter i Budapest dessverre er stengt på julaften. Men, heldigvis er det noen unntak, og her finner du to restauranter som kan være svært godt egnet for en finere julemiddag den 24 desember. Glem ikke at bord må reserveres, så om du ønsker å besøke en av restaurantene er det bare å bestille bord (gratis) på vår bordreservasjonsside, så sender vi bekreftelse på email så raskt vi kan!

Julemiddag i Budapest

Aszu: Dette er en restaurant som regnes for å være blant de bedre i Budapest. Den ligger ved Stefansbasilikaen, og her får man mat og vin i svært god kvalitet. Den har ingen Michelin stjerne, men det er allikevel svært bra, og et veldig godt valg for en veldig god og fin julemiddag. Her finnes gulasj suppe på menyen og andre tradisjonelle ungarske retter, samt en god del litt mer internasjonale i stile. Les mer om restauranten her.

Aszu Budapest
Aszu Budapest

Rezkakas: Denne restauranten ligger rett over gata for Aszu, så beliggenheten er svært sentral i Budapest. Denne restauranten er kjent for å være enda mer ungarsk i stilen, og har da også live sigøynermusikk og gjør sitt ypperste for at du skal få en helungarsk opplevelse. Prisnivået hos Rezkakas ligger muligens litt over Aszu sitt, så du bør beregne et sted mellom 100 og 200 NOK per hovedrett.

Rezkakas Budapest
Rezkakas Budapest

Da er det bare å besøke vår side for bordreservasjoner i Budapest. Om du lurer på hvor du kan spise julemiddagen i Praha, anbefaler vi den følgende artikkelen!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar