Hvordan se fotball VM i Budapest? Storskjerm? Sports-pub?

fotball VM i Budapest

Er du på reise til Budapest en gang i perioden mellom 14 juni og 15 juli. Da er du kanskje bekymret for at du vil gå glipp av spennende kamper under fotball VM? Det trenger du ikke være!

Fotballinteressen er stor i Ungarn, dog fotball VM ikke får like mye oppmerksomhet her i nasjonal media som hjemme i Norge. Så, uansett om fotball VM ikke preger nyhetsbildet i like stor grad, vet man at mange er interessert, og av den grunn er det enkelt å se på fotball VM rundt i Budapest.

Det er den statlig eide kanalen M4 som kommer til å vise kampene under fotball VM. Dette er en gratis kanal som du kan se på hotell-rommet, på nettet, eller så er det bildene derfra du vil se om du drar på pub eller ser på storskjerm ute i byen et sted. Hvis du lengter etter norske kommentatorer finner du info om hvordan du se fotball VM på norsk tv i utlandet her.

fotball VM i Budapest

Men, om du ikke er så gira på å se på kampene på hotellrommet, finnes det mange andre løsninger.  Her er de mest populære løsningene.

Se fotball VM 2018 i Budapest

 • Du kan selvfølgelig finne deg en sportspubb.
  Her er navnet på noen kjente sportspubber i Budapest.

  • Champs: Dohany Utca 20
  • John Bull Pub: Apáczai Csere János u. 17
  • Becketts: Liszt Ferenc tér 11.
 • Du kan se på kampene på mange restauranter og kafeer.
  Veldig mange restauranter setter inn noen ekstra skjermer under fotball VM. Om det ikke er for gjestenes skyld er det for de ansattes skyld. Det er dog ikke overalt, så er det viktig for deg å få med deg kampen, sjekk på forhånd.
 • Se på storskjerm på frihetsplassen.
  Det stiligste stedet å se fotball VM i Budapest er på den såkalte Frihetsplassen, Szabadsag ter. Denne plassen ligger mitt mellom Parlamentet og Stefans basilikaen, og her skal de etter planene ha to store skjermer i 2018. Her er det også mange steder man kan kjøpe litt drikke mens man heier, så her er det stor stemning, og du vil garantert se på sammen med flere hundre mennesker (og muligens tusenvis).

Dette er noen av de mest populære løsningene for deg som vil se på fotball VM i Budapest. Vi håper du vil stortrives i Budapest, og om du har kommentarer eller spørsmål er det bare å bruke kommentarfeltet.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar