Hvilket er det beste hotellet med fem stjerner i Budapest?

Marriott Budapest

Kommer du til Budapest og er på jakt etter et hotell med god standard og god beliggenhet, og kanskje også med fem stjerner? Vil du bo på det beste av det beste i Budapest?

Sannheten er at når man er ute og reiser trenger man kanskje ikke fem stjerners hotell. Man bruker jo tross alt mesteparten av tiden utenfor hotellets vegger. Men, når man kommer til Budapest er det ofte så billig å booke rom på et femstjerners hotell, at mange egentlig spør seg: Hvorfor ikke?

I Krakow regner mange Hotel Grodek og Sheraton for å være de beste fem stjerners hotellene, men hvilket hoteller står valget mellom når man kommer til Budapest?

Basert på anmeldelser og tilbakemeldinger er mange enige om at Corinthia Grand Hotel Royal er det mest luksuriøse hotellet i Budapest. Dette er i og for seg sant, det er helt fantastisk med nydelig service, men minuset er beliggenheten, som er cirka 15-20 minutter til fots fra gågata og Donau. Men, om det ikke er så nøye med gåturen vil nok dette kanskje være det beste hotellet.

Marriott Budapest

Om du derimot ønsker å bo enda mer sentralt i hotell med fem stjerner står etter vår mening valget mellom to hoteller; Kempinski og Marriott. Hvilket bør man så velge? Marriott ligger helt nede ved Donau og alle rom har vindu i retning Donau. Her kan man altså nyte fantastisk utsikt, og det er kun 2 minutter å gå fra hotellet til gågata. Kempinski ligger nær kollektivtransport, men samtidig kun 2 minutter fra gågata. Begge hotellene er flotte fem stjerners hoteller, så hvis vi selv skulle ha booket et fem stjerners hotell i Budapest ville vi besøkt booking.com og sett på prisene for Kempinski eller Marriott i den tidsperioden vi besøker byen, og siden booket rom på det som er billigst!

Del innholdet med andre

2 thoughts on “Hvilket er det beste hotellet med fem stjerner i Budapest?

  1. Steinar Ole Kristen Johnsen says:

    Jeg bruker å bo på hotellet Aquaworld Resort Hotel som ligger et stykke utenfor sentrum. Bor du på dette hotellet kan du reise til Hero Place med en bestemt buss gratis. Bussen går flere ganger daglig og det tar ca. 15 minutter til HERO PLACE. Pris pr. døgn er ca. 650-Nkr. for 1 person på enkelt-rom(som vanligvis er et dobbelt-rom).

Legg inn en kommentar