Hoteller

Hotel Budapest
Hotel Budapest

Flere og flere velger å bestille hotellet sitt over internett. Dette er lettvint og greit, men samtidig skummelt. Ser hotellet like fint ut i virkeligheten som på bildet? Ligger det i sentrum, eller ender jeg opp utpå landet? Slike spørsmål plager oss fram til vi ender opp på hotellet, og flere har opplevd å bli skuffet ved at hotellet ikke infridde deres forventninger.

På denne siden vil du finne omtaler av forskjellige hoteller, men vi ønsker gjerne å hjelpe være besøkende ved å gi tips. Om dere skulle ha spørsmål om et hotell, eller bare ønske generelle anbefalinger ber vi deg sende oss en email med deres ønsker, og vi skal svare i løpet av kort tid. På den måten håper vi at ditt opphold vil bli akkurat som du forventer, og kanskje til og med litt bedre!

Hoteller i Budapest

——-

Artikler om hoteller i Budapest

Om hotellreserveringen:

Det finnes mulighet for å bestille rom på de forskjellige hotellene som står beskrevet ovenfor. Det er helt trygt å bruke siden booking.com (som vi henviser til) for booking over internett, og blant annet Aftenposten anbefaler denne siden som hotellleverandør.

Ved de aller fleste bestillinger, hvis ikke annet er opplyst, vil de ikke trekke noe beløp fra kortet ditt og du kan kansellere din bestilling inntil en uke før starten på oppholdet uten at du må betale noe (dette varierer noe fra hotell til hotell, men les informasjon nøyaktig). Så dermed er alt tilrettelagt for at du kan få et flott opphold og en trygg reservering av hotell.

Skulle du ha andre spørsmål kan du sende oss en email.

Reserver et Budapest hotell online nå

Del innholdet med andre