Finale mellom Gyor og Larvik på lørdag

Denne helga kommer det litt ekstra mange sportsinteresserte nordmenn til Ungarn. Det er nemlig tid for finale i mesterligaen i håndball for damer som går mellom Gyor og Larvik. De norske damene har et tremålstap med seg til bortekampen, men i håndball er alt mulig!

Det som er greit å ha i bakhodet før kampen er at uansett hva som skjer så blir det jo en form for norsk seier i oppgjøret. Enten så vinner Larvik eller så vinner Gyor ledet ann av Heidi Løke på strek og Katrine Haraldsen i buret… men, festen blir nok kanskje større om Larvik vinner!

Kampen går på lørdag og starter 15.15. Mange tror at den blir arrangert i Gyor, men kampen går av stabelen i Veszprem, en by nærmere Budapest en Gyor. Der spilles kampen i MKB Arena som har plass til 2500 tilskuere, og arrangøren sier at de kunne fyllt hallen minst 4-5 ganger med tilskuere som ønsker å få med seg kampen.

Om du er blant de heldige som har billetter er det bare å glede seg, men om du ikke har det kan du se på kampen på TV2 Sumo eller på MTV, ungarske statskanelen (fra for eksempel hotellrommet ditt i BUdapest eller på en av mange pubber og restauranter som sender kampen live på storskjermene sine).

Da er det bare å glede seg til kamp og reise til Budapest og Ungarn!

Om vi kan bistå med noe som transport til kampen i Veszprem, en lekker vinmiddag før eller etter, eller kanskje vingårdsbesøk som er skikkelig på mote for øyeblikket er det bare å ta kontakt med oss!

Del innholdet med andre