Familiebesøk med vinsmaking

Nytt av året er at vi tilbyr våre gjester å besøke en ekte ungarsk familie og spise et måltid i deres hjem. Dette er en spennende måte å se hvordan ungarske familier lever og selvfølgelig smake et ekte tre retters måltid slik en ungarsk familie lager det.

Vanligvis er ikke dette en del av familiebesøket, men i perioden mellom 4 og 19 mai lar vi alle som kommer på familiebesøk få en liten vinsmaking under besøket. Dette er ingen «proff» vinsmaking, men etter forretten kommer det en guide på besøk som forteller lett om noen viner og lar dere smake 4-5 typiske ungarske viner, før dere fortsetter å spise hovedretter og desserten. Det vil bli fortalt litt om de forskjellige vinene, hvor de stammer fra, hva slags druer de er lagd av og litt særegenheter for områdene, men veldig dype og vanskelige vinspørsmål vil nok ikke bli besvart under denne vinsmakingen. Dette er mer laidback og kos!

Hvis du er interessert i et slikt familiebesøk kan du lese mer om det på siden for familiebesøk, og deretter er det bare å sende en email så svarer vi og ordner slik at du får se hvordan en autentisk ungarsk familie lever og spiser.

Del innholdet med andre