Sziget Festival 2024

Har du hørt om Sziget festivalen i Budapest? Det er den største musikk festivalen i Budapest hvert eneste år og et fyrverkeri av en event. Det kommer omlag 500,000 mennesker til festivalen, og drøssevis av artister du har lengtet etter å se live i lang tid.

I 2024 blir det selvfølgelig arrangert en ny Sziget festival. Begivenheten foregår på den såkalte Hajogyari øya som ligger litt nord for Margaret øya. Her er det konserter og liv og røra fra start til slutt og du kommer garantert ikke til å føle deg ensom hvis du legger turen til øya.

Sziget festivalen i Budapest i 2020

Noen velger å bo i telt på øya, men de fleste nordmenn som legger turen til festivalen velger å bo på hoteller eller i leiligheter i nærheten, og så trasker de heller turen inn på øya hver dag for å få med seg det som er av interesse. Om du skulle trenge hjelp med transporten fra flyplassen til festivalen (eller stedet der du skal bo), les mer om vår flyplass transfer tjeneste her.

Ønsker du å se litt av Budapest også før du ankommer festivalen? Vi kan ta deg med direkte på guidet tur i Budapest før du blir sluppet av på øya. Da kan du feste og nyte musikk under resten av oppholdet med god samvittighet ettersom du vet at du allerede har sett de viktigste severdighetene i Budapest før ankomst!

Sziget festivalen i 2024

Årets festival blir arrangert mellom 7 august og 12 august.

Hvem kommer til Sziget i 2024?

Vi vet ikke så mye om hvem som kommer til Sziget i 2024 ennå, men her er noen av bandene og artistene vi vet kommer til festivalen.

Sam Smith, Fred Again, Martin Garrix, Stormzy, Louis Tomlinson, Big Thief, Anotr, Liberato og mange andre.

Hvor mye koster Sziget festivalen?

Hvis du kjøper en billett som er gyldig for hele festivalen er prisen på rundt 95,000 HUF. Dette er et tilbud for de som kjøper tidlig, ettersom den offisielle prisen er 111 900 HUF. Dette er altså to priser på mellom 3000-3500 NOK for en uke med fest og glede og mye god musikk!

Vil du bo på hotell/leilighet like ved festivalen?

Her har du et kart som viser noen hoteller og andre overnattingsmuligheter i nærheten av festivalområdet. Det er nyttig å bo nært da det gjør at du raskt kan bevege deg mellom senga og festivalområdet!

Booking.com

Glem ikke å lese videre her i vår Budapest Guide for mer informasjon om andre spennende begivenheter i Budapest. Om du skulle ønske å få med deg vårt populære bryggeribesøk med 4 retter med mat, 4 øl og 4 palinka, samt omvisning på bryggeriet, er det noe vi kan hjelpe til med året rundt. Det samme gjelder elvecruise på Donau, vinmiddager og mye mer.

God reise!

Stikkord:

Dato

aug 07 - 12 2024

Sted

Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Hajogyari Sziget, Budapest
Kategori

Legg inn en kommentar