Gourmet festival 2024

Fra den 24 mai til 24 mai er det tid for gourmet festival i Budapest igjen. Den blir arrangert i Millenaris parken som ligger bak Mammut kjøpesenteret på Buda siden, ikke langt fra Szell Kalman ter (metro stasjon på den røde metrolinja).

På denne festivalen kan man smake på delikatesser fra Ungarn. De mest kjente konditoriene og Michelin stjerne restauranter er representert på denne festivalen. I tillegg er også kjente vinbutikker og produsenter til stede, så her kan du kombinere lekre godbiter i høy klasse, med søtsaker på sitt beste og fantastisk ungarsk vin.

Det er ikke gratis å gå inn på festivalen, så du må forberede deg på å betale en liten inngangsbillett når du ankommer området, og så er det bare å smake og drikke og nyte livet på innsiden (du betaler selvfølgelig for det du spiser og drikker på innsiden i tillegg).

Gourmetfestivalen i 2024

Datoer: 24 mai – 26 mai
Sted: Millenarisparken

Billetter:: Du kan kjøpe billetter til arrangementet på nettsiden. Et dagspass koster omtrent 20 euro, mens et tredagerspass koster litt mer enn 30 euro.

Da er det bare å kose seg i Budapest, og om det er noe annet vi kan hjelpe til med er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper gjerne til med reservasjon av elvecruise på Donau, bryggeribesøk og andre spennende programmer!

Forøvrig finner du en fin liste over ting som skjer i Budapest her i guiden vår, så det er bare å se seg rundt!

Stikkord: ,

Dato

mai 24 - 26 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Millenaris Park, Budapest
Kategori

Legg inn en kommentar