Hjem Events - Budapest turistguide Sport EHF Final 4 Budapest 2024

EHF Final 4 Budapest 2024

Finalen i Champions League i håndball for kvinner arrangeres i Budapest hvert år. Det er en fantastisk helg med de fire beste håndballagene i Europa som kjemper om trofeet. Det gjør det bare desto morsommere at det ungarske laget Györ normalt havner blant de beste lagene, noe som betyr at lokalbefolkningen er tilstede og heier på sitt eget lag. Det er også gøy med Györ ettersom de alltid har flere norske spillere på laget.

Finalekampene spilles i den splitter nye MVM Dome i Budapest. Det ligger langs hovedveien som forbinder Budapest lufthavn med sentrum, nær Groupama Arena. På denne arenaen spiller Ferencváros sine fotballkamper (det beste ungarske fotballaget).

Ønsker du å kjøpe arrangementsbilletter kan det gjøres på denne siden. De billigste billettene for hele helgen koster cirka 25 000 HUF, men hvis du vil sitte nærmere handlingen eller ha en VIP-billett, er det ikke vanskelig å finne dyrere billetter.

EHF Final 4 Budapest 2024

Datoer: 1 juni – 2 juni
Sted: MVM Dome

Vil du vite mer om andre Budapest-arrangementer? Ta en titt på denne siden.

Hvem skal spille i EHF Final 4 i 2024?

Etter flere år med Vipers som mestere i Mesterligaen i håndball for damer kommer det i år til å bli finale uten lag fra Norge. Men, det blir allikevel moro ettersom det er mange nordmenn som spiller på det danske laget Esbjerg og på det ungarske laget Györ. I tillegg til disse lagene kommer franske Metz og tyske Bietigheim til å spille.

Vil du ha et hotell i nærheten av MVM Dome?

Kunne du tenke deg å bo på et hotell like i nærheten av lokalet? Her har du noen anbefalinger bare noen få minutter til fots fra MVM Dome.

  • Hotel Millennium: Ikke et flott hotell, men veldig nært lokalet og ganske billig. Hotellet nærmest lokalet.
  • Dean’s College Hotel: Omtrent en 15-minutters spasertur fra MVM Dome. Et ganske nytt hotell.

Andre Budapest-anbefalinger

Trenger du hjelp til å reise fra flyplassen til hotellet? Eller kanskje du har det travelt og ønsker å komme deg direkte til MVM Dome? Du kan bestille flyplasstransport i Budapest her. Du kan også lese mer om flotte restauranter, populære attraksjoner og kule aktiviteter som er verdt å sjekke ut i Budapest i Budapest-guiden vår.

Stikkord: ,

Dato

jun 01 - 02 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

MVM Dome
MVM Dome
Kategori

Legg inn en kommentar