Ed Sheeran

Ed Sheeran Budapest

Ed Sheeran besøkte sist Budapest i 2019 da han opptrådte på Sziget-festivalen. I 2024 kom han nok en gang til den ungarske hovedstaden for å opptre på Puskas Arena. For å gjøre ting enda bedre kommer han ikke alene, men han kommer sammen med Calum Scott. Vil du være der på Puskas Arena for å nyte et av høydepunktene på kalenderen i Budapest i 2024?

Ed Sheeran-konserten er satt til 20. juli 2024. Lokalet er Puskas Arena, noe som betyr at det vil være mer enn 60 000 mennesker tilstede for å lytte og synge sammen med Ed Sheeran. Det som gjør dette enda kulere er det faktum at Ed Sheeran bare vil gjøre noen få konserter i løpet av sommeren 2024, og Budapest er en av de heldige byene som er på listen. Dette er med andre ord en av få sjanser til å lytte til artisten live i 2024.

Billettene til Ed Sheeran-konserten legges ut for salg i Ungarn 26. oktober kl 10:00, og billettene forventes å bli solgt i løpet av få timer. Hvis du leser dette mye senere, kan du mest sannsynlig forvente at alle billettene er utsolgt. Som et resultat er den eneste måten å være der på hjørnearenaen å kjøpe en billett brukt før konserten utenfor arenaen, eller ved å kjøpe billetter online på en bruktbillettside. Hvis det høres interessant ut, bruk linken lenger ned i artikkelen.

Ed Sheeran Budapest 2024

Dato: 20. juli
Sted: Puskas Arena

Offisielle billetter: Eventim
Billettmarkedsplass (kjøp fra andre): Viagogo

Hvordan komme seg til konsertlokalet?

Vil du være med på Ed Sheeran-konserten i Budapest? Det er enkelt å reise til lokalet med offentlig transport. Den nærmeste t-banestasjonen er Puskas Ferenc Stadion (rød linje). Derfra kan du gå til lokalet på 5 minutter.

Kommer du med bil kan du parkere bilen i gatene rundt lokalet, men det vil mest sannsynlig være ekstremt vanskelig å finne en ledig parkeringsplass før konsertstart. Som et resultat kan du prøve å parkere bilen i det populære kjøpesenteret Arena Plaza, som ligger i nærheten av lokalet. Et annet alternativ er å parkere et annet sted i byen og deretter bruke t-banen for å komme til lokalet.

Er det noen gode overnattingsmuligheter i nærheten av Puskas Arena?

Kunne du tenke deg å bo på hotell eller leilighet i nærheten av Puskas Arena? Det kan være ideelt, ikke bare for konserten, men også fordi det er lett å komme seg til sentrum med t-banen i løpet av få minutter. Nedenfor kan du se et kart som viser stadion og hoteller og leiligheter i nærheten. Du kan bla inn og ut for å få enda flere alternativer.

Booking.com

Det er enkelt å finne et hotell eller en leilighet som passer lommeboken din, da kartet over også gir et estimat på kostnadene for de forskjellige rommene og leilighetene.

Hvor mye tid trenger jeg for å reise fra flyplassen til Puskas Arena?

Flyr du til Budapest bare for å se og oppleve Ed Sheeran-konserten? Er du bekymret for at du kan komme for sent? Hvor mye tid trenger du for å reise mellom flyplassen i Budapest og Ed Sheeran-konserten på Puskas Arena?

Hvis du ankommer flyplassen og har en taxi som venter på deg (eller hvis du hopper i den første og beste drosjen du kan finne), så bør du regne med at reisetiden til arenaen er cirka 30 minutter. Siden konserten er ganske forsinket, bør det ikke være noen forsinkelser på grunn av trafikk, men hvis du regner med 45 minutter fra flyplassen til stadion, bør du definitivt komme etter planen.

Hvilke andre byer vil Ed Sheeran besøke i løpet av sommeren 2024?

Vi vet ikke alt ennå, men akkurat nå virker det som om Ed Sheeran skal opptre i Lucca (Italia), Gdansk (Polen), Hradec Karlove (Tsjekkia), Zagreb (Kroatia) og Kaunas (Litauen) foruten Budapest (Ungarn).

Er det andre ting som skjer i Budapest i løpet av disse dagene i Budapest?

Ser du etter forslag til andre aktiviteter og programmer i Budapest? Vårt beste råd er å se i Budapest-kalenderen vår for å finne ut mer om andre konserter, festivaler, markeder, sportsbegivenheter og begivenheter i Budapest,

Dato

jul 20 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Puskas Arena
Puskas Arena
Kategori

Legg inn en kommentar