Hjem Events - Budapest turistguide Festivaler Downtown Wine and Champagne Festival
champagne festival

Downtown Wine and Champagne Festival

Det er mange muligheter hvis du vil nyte en festival med god atmosfære mens du er i Budapest. Er du tilhenger av vin og champagne, så er det flere festivaler å velge mellom, men en av de fineste er «Downtown Wine and Champagne Festival» som arrangeres i sentrum av Budapest på Liberty square.

Festivalen ble arrangert første gang i 2023 og har mye til felles med Downtown Beer Festival, en festival som normalt arrangeres på samme sted noen dager etter slutten av Vin- og Champagnefestivalen. Kom til Budapest for noen dager, og du vil få en sjanse til å drikke mye vin og champagne først, etterfulgt av velsmakende øl noen dager senere. Vil du smake enda mer vin og champagne på en mer lokal festival i samme periode, les mer om Budafok Vin- og Champagnefestival her.

Det fine med denne festivalen er at den er i sentrum av Budapest og det er helt gratis å gå inn på festivalområdet. Men hvis du planlegger å drikke vin og champagne servert under festivalen, må du kjøpe det offisielle festivalglasset.

I tillegg til å gi deg sjansen til å drikke mye, vil det også være stands på torget hvor du kan kjøpe tradisjonell ungarsk gatemat, søtsaker og brus.

Downtown Wine and Champagne Festival 2024

  • Sted: Liberty Square (Szabadság tér)
  • Datoer: 27. august – 1. september.

Vil du lese mer om andre festivaler, konserter, utstillinger eller løpekonkurranser i Budapest? Du finner dette og mye mer informasjon i vår Budapest-kalender.

Leter du etter et hotell i nærheten av festivalområdet? Det er i sentrum av Budapest, så alle hotell eller leiligheter i nærheten av festivalområdet gir deg et perfekt utgangspunkt for å utforske Budapest. Bruk kartet under for å finne noe som passer for deg!

Booking.com

Ikke glem at du kan zoome inn og ut på kartet for å finne et hotell akkurat der du ønsker å finne et.


Har du kommentarer eller spørsmål angående denne festivalen eller andre programmer i Budapest? Du kan bruke kommentarfeltet under, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe!

Stikkord:

Dato

aug 27 2024 - sep 01 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Szabadsag ter, Budapest
Szabadsag ter, Budapest
Szabadsag ter, Budapest
Kategori

Legg inn en kommentar