Vinfestival i Budapest 2018

Budapest vinfestival 2024

Vi har allerede fått spørsmål fra noen av våre besøkende om når den årlige vinfestivalen blir arrangert i 2024. Vel, her er svaret!

Den årlige vinfestivalen er den største festivalen i Ungarn som har med mat og drikke å gjøre. Gjennom fire herlige dager kan du smake på tusenvis av viner, og det i selskap av titusener av andre mennesker. Festivalen blir arrangert i slottsområdet, så det er ikke bare god vin, det er også et utrolig flott område med herlig panorama og utsikt (spesielt på kveldstid).

Fra vinfestivalen i Budapest
Fra vinfestivalen i 2019 (bilde av Zsolt Szigetvary)

Datoene for vinfestivalen i 2024 er som følger!

12 september – 15 september

Dette er altså datoene du må notere i din bok! Da er det bare å glede seg og å gjøre seg klar for en fantastisk festival i 2024. Du kan lese mer om selve vinfestivalen, programmet, hvordan det fungerer og lignende i denne engelske artikkelen.

Kommer du til Budapest på et annet tidspunkt, men ønsker å få med deg en eller flere flotte vinopplevelser allikevel? Vi kan selvfølgelig hjelpe deg med det også, og her er noen av programmene som vi varmt kan anbefale!

Da er det bare å glede seg til årets reise til Budapest! Du finner mer informasjon om andre programmer, flyplass transport, severdigheter og mye mer her i vår Budapest Guide!

Stikkord: ,

Dato

sep 12 - 15 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Budai Var, Budapest
Budai Var, Budapest
Budai Var, Budapest
Kategori

Legg inn en kommentar