Budapest Beer Week 2024

Er du i humør for å smake og drikke øl med lokalbefolkningen i Budapest? Budapest Beer Week er en årlig festival som lar besøkende smake på mye øl kombinert med konserter og andre kule aktiviteter.

Hvis du kommer til dette arrangementet, kan du smake på øl brygget over hele verden. Mange av utstillingene er fra utlandet. Som et resultat kan du smake på dansk, norsk, fransk, rumensk, amerikansk, ungarsk, svensk, spansk, belgisk og øl fra enda flere land etter hvert som du besøker arrangementet.

Arrangementets høydepunkt er helgens smakestunder der du kjøper et inngangspass som gir deg rett til ubegrenset ølforbruk og lar deg møte menneskene som brygger ølet. Du får også arrangementsglasset, og vil du fortsette å feste inviteres du også til etterfesten som starter kl 22.00.

Budapest Beer Week 2024

Dato: 20 mai – 26 mai
Sted: Dürer Kert

Billetter: https://bpbw.hu/en/

Hvordan komme seg dit?

Hvis du reiser med offentlig transport, er de beste alternativene buss 103 eller 103E til Hengermalom út eller trikk 1 til Hengermalom/Szeremi.

Området åpner normalt rundt kl 14.00 på festivaldagene. Det er gratis inngang på hverdagene, men i helgene kreves det smaksbilletten for å komme inn på området.

Vil du lese mer om andre arrangementer og konserter i Budapest? Vi har skrevet om mange arrangementer, festivaler og konserter i Budapest, så ta en titt på Budapest-kalenderen vår for å finne ut mer.

Stikkord:

Dato

mai 20 - 26 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Dürer kert
Dürer kert
Kategori

Legg inn en kommentar