andre rieu budapest

André Rieu Budapest

Det har gått syv år siden André Rieu sist besøkte Budapest, men endelig kommer han tilbake igjen. 9. november kommer han til den storslåtte MVM Dome sammen med Johan Strauss-orkesteret. Dette er en fantastisk mulighet til å se og høre en legende i den klassiske musikkens verden i dag.

En André Rieu-konsert er alltid spesiell på grunn av det store orkesteret og koret han har med seg, og fordi han alltid inviterer spesielle artister til å opptre under disse arrangementene. Dette er en fantastisk sjanse til å se de vakre bygningene og attraksjonene i Budapest med en klassisk konsert som vil varme ditt hjerte og sjel før jul. Dessverre åpner ikke julemarkedene i Budapest så tidlig (mest sannsynlig en uke senere), men du kan fortsatt besøke populære butikker og ta med litt smakfull hvitvin fra Tokaj eller ungarsk pølse som vil bringe glede og latter til julemiddagen.

André Rieu ble født i Maastricht i Nederland i 1949, samme år som Bruce Springsteen, Lionel Richie, Meryl Streep og Republikken Kina ble født. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd etter å ha opprettet Johan Strauss Orchestra i 1987, og han har siden den gang reist verden rundt. Det er ganske utrolig at André Rieu i en alder av 75 skal turnere gjennom hele 2024, der den siste konserten som arrangeres i Antwerpen i Belgia i januar 2025.

André Rieu Budapest 2024

  • Dato: 9. november
  • Sted: MVM Dome

MVM Dome er et fantastisk sted i Budapest. Den er veldig ny og har kun vært i bruk i et par år. Budapest Sportarena var det mest populære innendørsstedet i Budapest i mange år, men MVM Dome er nå det nyeste og «kuleste» innendørs konsertstedet i Budapest. I tillegg til å bli brukt til konserter, arrangerer den også sportsbegivenheter som EHF Final 4 (håndball) og andre store begivenheter.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til André Rieu-konserten i Budapest?

Det tok bare et par timer før billettene til André Rieu-konserten i Budapest ble utsolgt. Det er med andre ord ikke flere billetter tilgjengelig for billettene. Men hvis du virkelig vil være der, så er det mulig å kjøpe billetter fra andre på den populære billettmarkedsplassen Viagogo. Der kan du også kjøpe billetter til alle de andre André Rieu-konsertene over hele Europa i 2024.

Hvordan kan jeg reise til MVM Dome med offentlig transport?

Det er veldig enkelt å reise til MVM Dome med offentlig transport. Du trenger en offentlig transportbillett, og da kan du bruke T-banesystemet og reise med den blå linjen til enten Nepliget eller Ecséri út. Konsertlokalet kan nås innen mindre enn 500 meters gange fra de to nevnte T-banestasjonene.

Er det andre ting som skjer i Budapest?

Du kan lese mer om andre arrangementer og begivenheter i Budapest i vår Budapest-kalender.

Stikkord: ,

Dato

nov 09 2024

Tid

Hele dagen

Sted

MVM Dome
MVM Dome
Kategori

Legg inn en kommentar