Hjem Events - Budapest turistguide Konserter 30 Seconds to Mars konsert i Budapest
30 Seconds to mars

30 Seconds to Mars konsert i Budapest

På den sekstende dagen i mai, på det som forhåpentligvis blir en fantastisk dag med vakkert vær, kommer 30 Seconds to Mars til Budapest for å opptre i den vakre MVM Dome som ligger langs hovedveien som forbinder Budapest lufthavn med sentrum. Lokalet brukes flittig til sportsarrangementer, og bare to uker senere skal det brukes til EHF Final 4, arrangementet der de fire beste kvinnelige håndballagene i Europa kjemper om Champions League-trofeet.

Men 16. mai handler alt om 30 sekunder til Mars når Jared Leto og broren hans kommer for å opptre i Budapest. Bandet er utrolig populært og deres mest spilte sang på Spotify (The Kill) har blitt lyttet til mer enn 500 000 000 ganger. Den nest mest populære sangen er This is War som har blitt lyttet til mer enn 200 000 000 ganger.

Vi vet ikke hvilke sanger bandet skal spille i Budapest, men de vil sannsynligvis spille sine mest populære sanger, inkludert både The Kill og This Is War.

30 Seconds to Mars konsert i Budapest 2024.

Dato: 16. mai.
Sted: MVM Dome

Hvor kan jeg kjøpe billetter til konserten?

Den offisielle billettforhandleren er LiveNation . Ønsker du å kjøpe billett til konserten, er det nettsiden du bør besøke. Er du sent ute og har problemer med å finne billetter? Du kan alltid kjøpe billetter fra andre på den største markedsplassen for billetter på nettet som heter Viagogo.

Er det noen andre arrangementer i Budapest på denne tiden av året?

Det er alltid mye som skjer i Budapest, og du kan lese mer om alt i Budapest-kalenderen vår. Hvis du ser deg rundt i Budapest-guiden vår, kan du også finne informasjon om de mest populære attraksjonene i byen, de kuleste aktivitetene, elvecruise på Donau, vinsmakingsprogrammer og mye mer.

Dato

mai 16 2024
Utløpt!

Tid

20:00 - 22:00

Sted

MVM Dome
MVM Dome
Kategori

Legg inn en kommentar