Vintur til Eger

Eger er okseblodens land (en rødvin populær på polet i Norge på 70/80-tallet), men området har mye mer å by på enn som så. Nettopp derfor bør du bli med på vintur til Eger for å bli kjent med en spennende by med spennende vingårder og historie.

Vår vintur til Eger bli å regne for en dagstur med relativt tidlig start fra Budapest (mellom 9.00-10.00) og man er tilbake utpå ettermiddagen (16.30-18.00). Eger ligger cirka 130km fra Budapest.

I løpet av dagen besøker vi en eller to forskjellige vingårder/vinkjellere i Eger. Den ene vinlageren som vi garantert besøker har blitt kåret til den beste gastro vinlageren i Ungarn i 2012 og blant annet leverer de vin til flere Gordan Ramsay restauranter i England. På begge gårdene smaker man på 6 viner.

Hvis det er ønskelig besøker vi også en annen vingård, men da varer turen litt lenger og prisen går selvfølgelig opp. Etter vingårdsbesøk nummer en drar vi inn til Eger sentrum for en lunsj og etter det blir det tid til å traske rundt i Eger sentrum for shopping og fritid, før eventuellt vingårdsbesøk nummer 2 eller hjemreise til Budapest.

Vintur til Eger
Fra den ene vingården/vinkjelleren i Eger

Det kan bli litt variasjon med tanke på rekkefølge og hvilke vinkjellere vi besøker, alt ettersom hva som er ledig og mulig på dagen for vinturen, men det vi kan garantere er et flott program med mye god vin og mye moro!

Vinturen til Eger er tilgjengelig for grupper på 4 personer eller mer. Prisen for utflukten er mellom 25,000-35,000 HUF per person og man har da privat tur med egen sjåfør hele dagen. Vingårdsbesøkende foregår på Engelsk, men i noen tilfeller kan vi sender vi med guide som tolker hvis dette trengs.

Hvis det er interessant, bare ta kontakt med oss.

Vi er bare to-tre personer?
Vi kan ikke garantere tur i så tilfelle, men send oss en email og fortell oss når dere er i Budapest. Vi har flere datoer med grupper som ønsker lignende tur, men som trenger noen ekstra personer, så kanskje vi kan hjelpe deg med å inne noen ekstra personer som gjør at vi får arrangert tur for dere allikevel!

vinkjeller i Eger
Fra vinkjeller i Eger
Del innholdet med andre