Vintur til Balaton (jomfrutur)

Vi har nylig lansert vår nye vintur til Eger og vi arrangerer jomfrutur dit med spesialpriser der man kan oppleve fantastiske viner. Nå er det tid for vintur til Balaton og du er invitert til å bli med på jomfruturen.

Vår første vintur til Balaton blir arrangert 24 juni og det kommer til å bli en fantastisk tur med masse god vin, god mat og selvfølgelig fantastisk utsikt over Balaton og en båttur over det som er sentral Europas største innsjø.

For informasjon om vintur til Balaton på andre tidspunkt, besøk vår hovedside om vintur til Balaton.

Balatoninnsjoen

Vi kommer på turen til å besøke to vingårder der vi smaker på 5-6 viner og vi besøker den flotte byen Tihany som er en halvøy i Balaton med flott utsikt. Mange som har vært der sier den minner om Szentendre, og det er en viss sannhet bak det. I Tihany blir det lunsj og fritid.

Turen starter fra Budapest rundt 9.00 på morgenen og vi forventes å komme tilbake rundt 18.00.

Spesialpris på denne jomfruturen er 26,000 HUF per person og da er transport, vinsmakinger, båttur, lunsj og også norsktalende guide inkludert i prisen. En fantastisk mulighet til å oppleve mer av Ungarn enn bare Budapest. Turen krever minimum 4 deltagere for å bli gjennomført.

Høres det interessant ut? Ta kontakt med oss i dag!

Del innholdet med andre