Vannpolo EM i Budapest

Vannpolo i Budapest

Akkurat nå foregår det EM i vannpolo i Budapest. Turneringen foregår på Margaretøya, og daglig er det flere kamper der de beste nasjonene i Europa kjemper om å bli den beste nasjonen i vannpolo.

Dessverre er ikke Norge blant de beste nasjonene i vannpolo, men Ungarn er derimot det, både blant damer og blant menn. Hele turneringen foregår i et vakkert kompleks på Margaretøya, så hvis du er i område i perioden før den 27 juli kan det være spennende å titte bortom, og om du har lyst, hvorfor ikke kjøpe deg billetter for å få med deg en kamp eller to? Det er jo tross alt en viktig del av ungarsk kultur med vannpolo, så det er en fin måte å få innblikk i ungarsk sportengasjement på.

Vannpolo i Budapest

Ønsker alle en videre god sommer, og så gleder vi til å møte dere alle på guidede turer, utflukter, vingårdsbesøk og andre festlige programmer mens dere er i Budapest. Holder du på med forberedelsene nå er det bare å se deg rundt i vår Budapest Guide, og om du er på jakt etter et sted å bo, kan du lese mer om forskjellige hoteller på vår nettside, og ønsker du å bo på det beste av det beste når det gjelder hoteller, anbefaler vi vår artikkel om de beste hotellene i Budapest.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar