Vær ute i god tid så langt det er mulig!

I den siste tiden har det skjedd flere ganger at vi har fått henvendelser fra turister i Budapest som vil på båtturer med middag og lignende programmer. Dessverre har vi måttet si at alt er fullbooket flere ganger.

Akkurat nå er det høysesong for turister i Budapest, noe som gjør at det er utrolig mange som vil på de mest populære programmene i byen. Det er liten tvil om at elvecruise på Donau er på listen over de mest populære programmene i byen, og spesielt gjelder dette elvecruise på kveldstid med middag eller vinsmaking. Ikke bare får du god mat og vin, men du får også se Budapest by night som er en helt fantastisk opplevelse. Du kan lese mer om alle de forskjellige elvecruisene i Budapest her.

Av denne grunn anbefaler vi alle våre besøkende å bestille slike turer på forhånd, slik at man kan være garantert ombord på turen man vil være med på, slik at man ikke reiser hjem uten å ha fått med seg en slik tur som man nesten bare må få med seg under et opphold i Budapest.

Det er selvfølgelig ikke noe i veien med å prøve seg med en reservasjon i siste liten, men vi anbefaler deg å starte planleggingen så tidlig som mulig!

Les mer om elvecruise på Donau og andre spennende Budapest programmer her i vår norske Budapest Guide.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar