Rosenborg kommer til Ungarn for å spille mot Debrecen

Debrecen Rosenborg

Debrecen RosenborgDet er ikke så ofte det skjer, men når det skjer, så ender det vanligvis med norsk seier. Hva er det vi snakker om? Jo, når Norge spiller mot Ungarn i fotball, eller når norske klubblag spiller mot ungarske, så ender det vanligvis med norsk seier. Kommer det til å gjøre det denne gangen også? Det kan vi ikke garantere!

Det vi vet sikkert er at Rosenborg kommer til å spille mot Debrecen i Debrecen den 30 juli på Nagyerdei stadion (en flott stadion). Kampen starter 20.00 og vi anbefaler så mange som mulig å få med seg denne kampen som kommer til å bli spennende å viktig. Rosenborg kommer fra en behagelig seier i forrige kamp, og Debrecen fra en desto mer behagelig seier mot Skonto Riga der de vant 9-2. Det er altså to lag i god form som møtes og sannsynligvis er det nok det beste norske laget og det beste ungarske laget som møtes (bare tilfeldig at ingen av dem vant seriene i fjor i sine respektive land).

Det kan være greit å vite at Debrecen ligger et stykke fra Budapest, så hvis man kjører uten stopp bør man beregne en tur på cirka 2 1/2 time. Dette er forøvrig en by med en god del norske studenter, så mulig en del av disse kommer til å snike seg ut på stadion for å heie på RBK under kampen.

Det er bare å glede seg til denne kampen, og om noen ønsker hjelp med transport til eller fra Debrecen er det bare å si i fra så kan vi hjelpe til med alt fra personbiler, til større personbiler, minibusser og store busser!

Om du ikke kan få med deg kampen, men skulle ha lyst til å følge den live online kan du enten gjøre det her, eller så kan du se den på ungarsk TV (Duna World). Du kan også se den på ungarsk TV online hos telesport.hu,men for at det skal virke trenger du en ungarsk IP adresse (hvis du ikke er i Ungarn)!

Da gleder vi oss alle til kampen, og for oss som bor i Ungarn er det uansett en trøst at vi garantert får enten et ungarsk eller et norsk lag som går videre til neste runde, og det er jo fint. Men, som nordmann kan man jo også heie på både Strømsgodset og Odd i tillegg, så det her blir en spennende torsdag!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar