Gundel

Denne restauranten er blant mange amerikanere kjent på grunn av dens eiere Ronald Lauder og George Lang. Blant andre er den kjent fordi den serverer mat under den årlige Formel 1 festen i Budapest, mens den blant andre igjen er kjent fordi den har servert mat til paven. Uansett hva som er grunnen til at du har hørt om den, er det sikkert at mange tar turen innom og er interessert i Gundel. Deres kjente Gundel Pannekake fyllt med rom, rosiner, hvalnøtter og andre finsaker er blitt spesielt kjent i innland og utland.

For de som skal en tur på Gundel er det flere ting en bør være klar over. Prisene er høye (sett med ungarske øyne, ikke med norske), men de aller fleste mener opplevelsen og maten er verdt pengene. For mennene er det dressjakkeplikt på kveldstid, men de gir det på stedet hvis du ikke tilfeldigvis har på deg dressjakke.

Restauranten har også en egen pub der du kan kose deg med kalde drikker på varme og kalde dager, og har du en laptop med trådløs, kan du gratis benytte den på Gundel.

Reserver bord på Gundel!

Gundel
Adresse: 1146 Budapest, Állatkerti út 2
Metrostop: Hösök Tere eller Széchényi Fürdö

Bilder Gundel

Del innholdet med andre

3 thoughts on “Gundel

 1. MaFiAn says:

  Gundel er en toppers resturang, men kleskoden er det VELDIG viktig å holde. Vi Gikk inn etter å ha vært i dyrehagen uten å vite hvilken type resturang det var, og fant ut at dette var veldig flaut.

  Det er best å ta på seg finklærne og de gode manerene, og man må huske at de legger til sin egen tips. Har lest at de tar 15%, hos oss tok de 12%.

  Ellers anbefales den på det sterkeste, fantastisk mat, og flamberte pannekaker er noe man burde oppleve!

 2. Åshild og damene says:

  Gundel anbefales! 🙂 Vi var fire damer som prøvde denne restauranten etter å ha blitt anbefalt den av Sigbjørn og av de på hotellet og vi sitter igjen med bare positive opplevelser herfra: topp service av kelnere som vet hva de holder på med, levende musikk, nydelig mat, nydelig vin og en koselig atmosfære.

 3. Stein Berge Anderssen says:

  Lunsjen på Gundel ble en hyggelig opplevelse. Vi var omtrent de eneste gjestene, og det var kjempefint i hagen. Servicen var førsteklasses, og vi hadde bestilt samme rett alle sammen. Da fikk vi servert maten samtidig ved hjelp av tre servitører! De hadde dekket til tallerkenene med lokk, og maten ble «avslørt» synkront for alle sammen. Det ble foreviget på et foto.

Legg inn en kommentar