Påske i Budapest 2013

Påske i Budapest

Påske i BudapestDet er snart påske og mange turister kommer til Budapest i de kommende ukene. Her kommer informasjon som er nyttig for de som skal feire påske i Budapest i 2013.

Åpningstider i Budapest i påsken
I Budapest er alle butikker, restauranter og museer åpne på vanlige søndager. Gjennom hele påsken er derfor alt åpent og tilgjengelig, med unntak av 31 mars (1 påskedag) og 1 april (2 påskedag). På disse dagene er butikker stengt, men restauranter åpne. De fleste museer er åpne på søndagen (1 påskedag), men de er stengt på mandagen (2 påskedag).

En av de viktigste aktivitetene en bør få med seg i Budapest i påsken er Szechenyibadet. Dette er åpent fra 6.00 – 22.00 hver dag gjennom hele påsken. Gellert badet har også åpent i påsken, vanligvis fra 8.00 – 20.00.

Programmer i påsken
Det er mye man kan gjøre i Budapest i påsken. Hvorfor ikke bli med oss på en guidet tur? Smak på ungarske viner, dra på tur til Szentendre eller nyt et elvecruise på Donau.

Ikke glem å reservere bord på dine favoritt restauranter under høytiden, ettersom det er mange folk i byen og det kan bli trangt om plassene i flere av Budapets restauranter under påsken.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god påske!
————-
Hvis du kjenner noen som skal til Praha finner du informasjon om påske i Praha i den følgende artikkelen.

Del innholdet med andre