Påske i Buda slottet

Påske ved Budaslottet

Påske ved BudaslottetDet er mange forskjellige påske- og vår feiringer i Budapest, og vi har allerede skrevet om vårmarkedet som skal arrangeres på Vorosmarty plassen, samt påskemarkedet som skal arrangeres på Erzsebetplassen. Men, nå er det tid for enda mer morro, for ved slottet på Budasiden er det også duket for påskefest!

På dette arrangementet er det ikke så mye shopping som på de andre stedene, her handler det mer om kreativitet og fest. Her kan man klappe dyr, være med på workshops og du kan også spise tradisjonell ungarsk påskekost, sukkerbrød med skinke, og du kan også spise pølser, kjøpe sjokolade og drikke gode ungarske drikkevarer.

Mens de andre markedene er gratis koster det penger å komme seg inn hit, og her vil det også være scene der det er konserter og andre programmer. Billettene kan man kjøpe når man kommer til området, så mange trenger ikke å kjøpe disse på forhånd!

Programmet foregår den 6 og den 7 april!

Budaslottet
Budapest, Szent György tér 2, 101

For mer informasjon om dette programmet kan du besøke denne siden. Om du har tid, hvorfor ikke ta en dagstur til Wien for å sjekke ut påskemarkedet ved det vakre Schonbrunn slottet i tillegg?

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar