OneRepublic konsert i Budapest 2015

One Republic i Budapest

Den 7 juni kommer den amerikanske bandet OneRepublic til Budapest. Her blir det selvfølgelig konsert i Budapest Sportarena og fullt hos når de entrer scenen rundt 19:30.
One Republic i Budapest
Det er ikke første gang OneRepublic kommer til Budapest, og det er nok heller ikke siste gangen dette populære bandet kommer innom Budapest og Ungarn. De har nå vært på en veldig lang turne som startet i 2013 og som har hatt regelmessige konserter. Det nærmer seg nok litt slutten på turneen nå, men først skal de altså innom blant annet Budapest, og etter dette går turen videre til Clam og til Zurich. Om du ønsker å få med deg OneRepublic konserten i Budapest kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop.

Det er nok mulig at gutta i OneRepublic ikke får tid og mulighet til å bli med oss på bryggeribesøk eller kanskje et vingårdsbesøk, men det betyr jo ikke at du ikke har tid til dette, så vi kan varmt anbefale sånne godbiter og mange andre programmer til alle som kommer til Budapest. Se deg rundt her i vår norske Budapest Guide, og om det er noe vi kan hjelpe til med av programmer, guidede turer eller lignende er det bare å ta kontakt!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar