Netflix i 130 nye nasjoner og Ungarn er en av dem!

Sherlock Holmes pa ungarsk netflix

Den 6 januar ble Netflix lansert i 130 nye nasjoner og da skulle det bare mangle om ikke Ungarn var en av dem. Etter år med venting er altså Netflix blitt lansert i Ungarn, men ikke bare her, men også i nabonasjoner som Kroatia, Slovenia, Slovakia, Romania og i Ukraina.

Her i Ungarn er vi selvfølgelig veldig glade for dette. Fram til 6 januar har vi nemlig alle brukt forskjellige tjenester for å kunne se på Netflix i utlandet, men nå trenger vi altså ikke dette lenger. Om du besøker Netflix mens du er i Ungarn vil du nå se et herlig utvalg av filmer og TV serier, og mange av disse er ikke tilgjengelig på for eksempel norsk Netflix, noe som gjør at du kan se en god del materiale i Ungarn som ikke er tilgjengelig i Norge. Men, samtidig er det også veldig mye som er tilgjengelig i Norge som du ikke får tak i mens du er i Ungarn, og spesielt om du er glad i norske programmer og filmer, eller kanskje tegnefilmer og barneprogrammer med norske stemmer er dette noe som du ikke finner noe av mens du er i Budapest og i Ungarn. Men, om savnet blir for stort er det selvfølgelig enkelt og ordne dette og du kan enkelt se norsk Netflix mens du er i Budapest ved å følge instruksene i denne IP Guide artikkelen.

Sherlock Holmes pa ungarsk netflix
Se på Sherlock Holmes på ungarsk Netflix

Det er som sagt mange bra filmer du kan få med deg på ungarsk Netflix og om du liker action og Tom Cruise kan du nå få med deg Mission Impossible 1-4 samt Jack Reacher (som minner meget om Mission Impossible). I tillegg er det en drøss av romantiske filmer tilgjengelig og selvfølgelig de kjente og kjære Netflix seriene (med noen unntakk… av en eller annen grunn finnes ikke House of Cards på ungarsk Netflix enda for eksempel)!

Men, men tida blir nok alt enda bedre og da vil ungarsk teksting også dukke opp, noe som kan være moro hvis det er noen der ute som skulle være så gale at de har lyst til å se på sine favorittserier med ungarsk teksting (kanskje med målet om å lære dette svært så interessant språket på en eller annen måte!)

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar