Når er julemarkedet i Budapest i 2015?

Vi fikk akkurat en email med dette spørsmålet og tenkte da like så godt å skrive et blogginnlegg om dette, for dette er noe veldig mange lurer på og er nysgjerrige på!

Sannheten er at datoene for julemarkedet i Budapest først blir lansert i september/oktober vanligvis. Noen websider er ute med informasjonen allerede, men da er det heller basert på tipping enn på fakta. Uansett, så er det ganske greit å tippe på datoene, for store feil tar man nok ikke, i allefall ikke hvis datovalget følger trendene fra de siste to årene. Tidligere var det nemlig vanlig å åpne rundt 20 november, men de siste to årene har åpningen av julemarkedet blitt flyttet cirka en uke senere i tid, noe som betyr siste helga i november.

Basert på dette er vårt tips at julemarkedet i 2015 i Budapest kommer til å åpne rundt 27 november (fredag). Om denne datoen ikke er 100% sikker, så er det allikevel sikkert at kommer man til Budapest i starten på desember er markedet åpent!

Du kan lese mer om julemarkedene i Budapest her, og når det kommer mer sikker informasjon skriver vi selvfølgelig nytt blogginnlegg om dette!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar