Ikke glem solkremen når du pakker!

Det er sommer og det er sol og det er godt og varmt i Budapest. Og på slike fine sommerdager er det ikke uvanlig at det er over 30 varmegrader i skyggen, og da er det godt og varmt i Budapest.

Sannheten er at det faktisk er en god del varmere i sentrum av Budapest enn litt utenfor gryta, så hvis værmeldingen tilsier 30 varmegrader, vil du høyst sannsynlig ha det i allefall noen grader varmere i det du trasker rundt i Budapest sine gater i sentrum.

Ikke bare er det varmt, men det er også svært høy UV stråling. Av den grunn er det slik at det er viktig med solkrem, ettersom nesten alle sier at det er mulig å bli veldig solbrent på bare 15-20 minutter i sola. Så, selvom det smaker godt med en øl i sola og du lyter livet, kan det fort gjøre vondt litt senere hvis du ikke passer på å bruke solkrem, spesielt i tidsperioden mellom 11.00 og 15.00.

Varmt i Budapest

På slike varme dager er det mye hyggelig man kan gjøre i Budapest. Det er mange som utnytter muligheter til å gå på shopping, eller kanskje til å besøke et mikrobryggeri for å smake litt kald øl i varmen. En annen mulighet er å besøke Margaretøya for å gå på tur, samt nyte litt skygge under trærne, samtidig som du ser på de fantastiske fontenene og kanskje også besøker Palatinus badet på øya (det er spesielt bra hvis du kommer med barn).

Uansett, det er bare å kose seg i Budapest. Om du trenger hjelp med henting på flyplassen, vinsmaking, eller andre programmer, er det selvfølgelig bare å lese rundt her i Budapest Guiden for deretter å ta kontakt når du finner noe vi kan hjelpe deg med!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar