Hvilke er de beste barene og pubbene i Budapest?

Szatyor

Budapest er en by full av uteliv og natteliv, så det er å skrive om noen steder for så å hevde at de er de beste er nok kanskje litt å ta hardt i, men allikevel har vi her navnet og kort beskrive av fem steder som vi tror du kan synes er spennende, og flere av disse er steder der det er masse lokale, og ikke så mange turister, hvis du synes det er attraktivt!

Szatyor
Szatyor

En bar og kafe som er spennende heter Szatyor (det betyr pose).  Den ligger ikke så langt fra Gellert hotellet, på Buda siden, og her er det mulig å sitte godt mens du nyter god drikke og snakker til langt utpå kvelden. De har også daglige menyer, så du kan spise litt godt i tillegg til å prate og drikker med venner. Mye ungarere, ikke så mange turister.

Szimpla Kert er kanskje det mest kjente og mest populære steder i Budapest. Dette har blitt kåret til ett av de beste utestedene i verden, og det er en såkalt ruinpub. Den ligger i nærheten av den store synagogen, og her er det utrolig stemning og masse folk, noe som også betyr masse turister. En severdighet i seg selv, så verdt å få med seg.

A38 er båten som ble kåret til å ha den beste baren i verden av Lonely Planet i 2013. Den ligger på Donau, rett ved det som heter Petofi broa. Her er det ofte konserter og programmer, og selvfølgelig litt stivere priser enn på de tradisjonelle ungarske pubbene, men sett med norske øyne er det fortsatt svært billig!

Anker klub ligger midt i sentrum ikke langt fra shopping gater, kollektivtransport og lignende. Her finnes det også mulighet for å bestille rimelig mat, og det er stort utvalg av både alkoholholdige og alkoholfrie drikker.

Keksz, som på norsk betyr kjeks, er et sted som du ikke nødvendigvis bare oppsøker for å drikke og ha en pøbbopplevelse, men like mye kan du besøke dette steder for å spise en god frokost, eller ha en enkel lunsj. Den ligger også godt sentralt i Budapest, så om du er i sentrum på Pestsiden er det kort vei for å komme seg til Keksz, og her møter du en salig blanding av lokale og internasjonale.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar