Herlig båttur på Donau i Budapest

En stor andel av turistene som kommer til Budapest ønsker å bli med på en eller annen tur på Donau, gjerne med mat. Det finnes flere slike turer, men nylig prøvde vi selv turen som regnes for å være den aller beste!

Det ungarske parlamentet - vakrest i verden?
Parlamentet sett fra Donau på elvecruise

Turen det er snakk om er en tur som går daglig året rundt, vanligvis med start 19.45 og som varer fram til 22.15, altså en tur på 2 1/2 time. Her sitter alle godt plassert ved vindu og man får se de vakreste delene av Budapest med herlig flombelysning, Budapest på sitt aller beste!

Underveis får man en fire retters middag (ved ankomst til båten velger man fire retter fra en meny), og underveis er det laidback live musikk i bakgrunn.

Mange er skeptiske til maten på slike turer, men her er det ingen ting å være bekymret for, ettersom maten på denne båtturen er av høy kvalitet, så den faller i smak hos de fleste!

Hvis du ønsker billetter til en slik tur, kan du lese mer om denne og noen andre turer på Donau på følgende side, og deretter er det bare å fylle inn skjemaene, så reserverer vi billetter og sender bekreftelse på email med videre informasjon. Betaling og henting av billetter skjer når dere kommer til Budapest.

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar