Grådig torsdag den 6 mars i Budapest

Hvert år arrangeres det noe i Budapest som kalles for den grådige torsdagen. På denne dagen er det massevis av restauranter som har alt på halv pris på full meny, samt at all drikke er på halv pris sammenlignet med vanlig.

Som du skjønner er dette en super festdag der utrolig mange benytter muligheter til å besøke restauranter de vanligvis ikke har råd til (dette gjelder da først og fremst ungarere). Så, om du er i Budapest den 6 mars og føler deg sulten er det bare å fyre løs og besøke en restaurant med halv pris på alt den dagen. Det er dog verdt å vite at ikke alle restauranter har dette, så sjekk ut på forhånd.

Dette er perfekt hvis du føler at du har sitti mye inne i februar og sett på vinter OL så er dette en perfekt mulighet til å besøke Budapest, bevege seg litt ut og spise enormt masse mat på en god restaurant i Budapest!

Kan legge til at det er rolig i Budapest nå under tiden for vinter OL, men fra mars er det fullt opp igjen med vingårdsbesøk, guidede turer og lignende, så det er bare å ta kontakt om du og dere skulle ønske hjelp med noe lignende!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar