Grådig torsdag 2015

Torkos csutortok 2015

Hvert år i Budapest og i Ungarn arrangeres noe som heter Grådig torsdag, eller Torkos Csutortok som lokalbefolkningen kaller det. På denne dagen kan man være grådig med god samvittighet!

Torkos csutortok 2015

Grunnen til det er at alle restauranter som er med på programmet har alt av mat og drikke på menyen satt ned med 50% denne spesielle dagen. De har altså ikke spesialmenyer denne dagen, men med den helt vanlige menyen har de satt alle prisene ned til 50%. Dette gjør at ungarerne strømmer ut på restauranter denne dagen, og restauranter som vanligvis bare står halvfulle, er tjoka fulle denne dagen. Det er selvfølgelig ikke alle restauranter som er med på programmet, men svært mange er det, blant annet restauranter som Karpatia og Matyas Pince pleier å være med på dette arrangementet, mens restauranter som er populære uansett og stort sett fullbookede også uten dette prosjektet, står utenfor!

Det er i allefall bare å glede seg, og dette gjelder også rundt lunsjtider, så her kan du spise enormt masse til halv pris gjennom hele dagen.

Når er det?
Det glemte vi visst å skrive, men grådig torsdagen i 2015 blir arrangert den 19 februar!

Ps: det er en del restauranter som kjører dette utvidet, noe som betyr at de også har 50% tilbud på fredagen, lørdagen og søndagen som følger den 19 februar, men dette opplyser de i så tilfelle om på egne websider eller så kan man spørre dem på telefon eller email på egenhånd!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar