Få med deg World Urban Games i Budapest

Denne helga (13-15 september) er det klart for World Urban Games i Budapest. Dette blir fest for de som liker vågal sport som enda ikke er blitt en del av de Olympiske Leker.

Under World Urban Games har du muligheten til å se på basketball med totalt 6 spillere på banen, det kommer til å bli utrolige BMX stunts, det blir dansing med frisbee, det blir breakdancing, det kommer til å bli utrolige stunts i parkour konkuransen, og enda mye mer.

Gjør deg klar for World Urban Games i Budapest

Det hele er helt gratis, noe som betyr at du helt gratis kan få med deg begivenheten som begynner fredag formiddag i Budapest og som varer helt fram til søndag kveld. Om du ikke har mulighet til å se begivenheten i Budapest kan du også se den helt gratis på nettet.

Selve programmet foregår litt utenfor sentrum av Budapest med ved hjelp av trikk nummer 2 og litt gåing kan du veldig enkelt komme deg til World Urban Games området uten store problemer. Trykker du på lenken her finner du også mer informasjon om selve programmet, hvordan man kommer seg dit, og enda mer!

Det var først planlagt at World Urban Games skulle bli gjennomført i 2016. Men, så ble det flyttet til 2019 og alle trodde at Los Angeles skulle arrangere begivenheten. Men, til slutt trakk Budapest det lengste strået, og de står altså som arrangør for det første World Urban Games noensinne. Det kommer til å bli masser av konserter i tillegg til konkurransene, og ved siden av disse blir det også masse matbuer der du kan spise og kjøpe god mat og drikke.

Er du i Budapest denne helga og liker sport og adrenalin? Dette må du få med deg!

Del innholdet med andre

Legg inn en kommentar