Hjem Events - Budapest turistguide Sport Wizz Air Halvmaraton 2024

Wizz Air Halvmaraton 2024

Det er på tide å komme seg ut og gjøre noe morsomt igjen. Er du klar for å løpe halvmaraton i Budapest? Det årlige arrangementet, Wizz Air Half Marathon, vil bli arrangert i Budapest 8. september i 2024, og dette er en fantastisk sjanse til å se Budapest mens du løper rundt i den vakre hovedstaden i Ungarn.

Den nøyaktige ruten for halvmaraton er ikke fastsatt ennå, men uansett hvor halvmaraton skal holdes, vil du løpe langs naturskjønne ruter i Budapest, og det kommer til å bli en fantastisk opplevelse!

Det er ikke mye informasjon tilgjengelig på engelsk om arrangementet ennå, men online påmelding for arrangementet finner du på: https://www.budapestfelmaraton.hu/online-nevezes/

Wizz Air Halvmaraton 2024

Dato: 8 september

Dette er en fantastisk mulighet til å utforske Budapest mens du løper og koser deg. Hvis du har lyst til å lese mer om andre løpekonkuranser eller begivenheter i Budapest er det bare å se deg rundt i vår Budapest Guide. Her finner du informasjon om hva som skjer i byen, men også informasjon om de viktigste severdigheter byen har å vise, de kuleste aktivitetene, kollektivtransporten, og mange andre spennende temaer.

Stikkord:

Dato

sep 08 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar