vm i karate i budapest

VM i karate 2023

Budapest er hovedstaden i Ungarn, men det er også en hovedstad for betydelige sportsbegivenheter. Den største begivenheten av dem alle i 2023 er friidretts-VM, men verdensmesterskapet i karate i oktober 2023 er også en stor begivenhet.

Verdensmesterskapet i karate arrangeres i Budapest Sportarena mellom 24. oktober og 29. oktober. Dette er et fantastisk sted for konserter og store idrettsarrangementer, og stemningen vil være fantastisk når de beste karateutøverne i verden kommer til Budapest i slutten av oktober 2023.

Hvis du ønsker å være der på arrangementet, kan du enkelt reise til Sportarena ved å bruke den røde t-banelinjen og forlate t-banen ved holdeplassen som heter «Puskas Arena.» Kommer du med bil er det enkleste alternativet å parkere ved selve Sportarenaen, eller la bilen stå på den populære Arena Plaza og gå derfra.

VM i karate 2023

Sted: Budapest Sportarena
Datoer: 24.-29. oktober

Det blir totalt delt ut 16 gullmedaljer i Budapest under verdensmesterskapet i karate. Ungarn, vertslandet, har aldri vunnet en gullmedalje i et verdensmesterskap i karate. Kan de snu den trenden når mesterskapet arrangeres i Ungarn? Japan er det mestvinnende landet med totalt 98 gullmedaljer, fulgt av Frankrike med 57 gullmedaljer.

Billetter: Du kan kjøpe billetter til arrangementet her.

Hvor skal du bo i nærheten av lokalet?

Kunne du tenke deg å bo på et hotell i nærheten av Budapest Sportarena? Ta en titt på kartet nedenfor for å finne hotell som passer for deg.

Booking.com

Vil du lese mer om andre arrangementer og konserter i Budapest? Ta en titt på kalenderen vår for å finne ut hva som skjer i Budapest.

Dato

okt 24 - 29 2023
Utløpt!

Tid

08:00 - 18:00

Sted

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Kategori

Legg inn en kommentar