sting budapest

Sting Budapest 2024

Budapest er alltid verdt et besøk, men hvis du trenger en ekstra unnskyldning for å besøke Budapest i mai 2024, ga Sting deg nettopp en. Den siste dagen i den siste vårmåneden 2024 vil Sting opptre i Budapest Sportarena.

Sting besøker mange byer i 2024, men interessant nok skal han ikke til store byer i Vest-Europa som Paris, Barcelona, Lisboa, London, München, Amsterdam eller Brussel. I stedet vil han besøke mange mindre byer i England og Tyskland, og deretter en haug med byer i Øst-Europa som Pilzen, Budapest, Zagreb, Ljubljana, Gdansk, Lodz, Tartu, og flere andre. Hvis du vil være der når han kommer til Budapest, er dette en flott sjanse til å kombinere en fantastisk helgetur til Budapest med en enda mer fantastisk konsert.

Visste du at det virkelige navnet til Sting er Gordon Sumner? Og visste du hvorfor folk begynte å kalle ham Sting?

Sting hadde for vane å ha på seg en sort og gul stripete genser i tiden som lærer. Bandkameratene hans i jazz-rock-gruppen Last Exit syntes han så ut som en bie, og en dag bestemte bandlederen seg for å kalle ham «Sting». Navnet ble igjen med ham, og dermed ble Gordon Sumner berømt med artistnavnet Sting.

Sting Budapest 2024

Dato: 31. mai 2024
Sted: Budapest Sportarena

Billetter: LiveNation

Hvis du besøker LiveNation-nettstedet ovenfor for å kjøpe billetter, men oppdager at alle billetter er utsolgt til arrangementet, kan du kjøpe billetter til Sting-konserten i Budapest på Viagogo, den største sekundære billettmarkedsplassen på nettet. Der kan du også finne billetter til andre Sting-konserter andre steder i Europa, og hvis du vil oppleve enda flere konserter i Budapest, kan du også kjøpe billetter til Ed Sheeran- og Coldplay-konsertene som kommer i Budapest senere sommeren 2024.

Vil du lese mer om populære attraksjoner i Budapest? Du vil kunne nyte Budapest enda mer ved å forberede deg før du ankommer. Hvis du vet mer om hva du vil se og hva du vil gjøre i byen, er det mye lettere å være effektiv og få mest mulig ut av oppholdet i Budapest.

Ser du etter et hotell i nærheten av Budapest Sportarena? Se på kartet over for å få forslag til hoteller og leiligheter i nærheten av konsertstedet. Vil du heller bo i sentrum? Rull ut for å se et større kart over Budapest.

Booking.com

Vi vet ikke hvor Sting kommer til å bo, men artister som kommer til Budapest bor ofte på hoteller som Four Seasons, Aria Hotel eller Marriott. Hvor skal du bo? Finn et hotell som passer for deg i kartet ovenfor.

Dato

mai 31 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Budapest Sportarena
Budapest Sportarena
Stefánia út 2, 1143 Budapest
Kategori

Legg inn en kommentar