Hjem Events - Budapest turistguide Sport Europa League-finalen 2023
europa league finale

Europa League-finalen 2023

Ungarn har blitt en nasjon med store sportsbegivenheter. I august 2023 vil landet og byen Budapest være vertskap for friidretts-VM, som vil være det største arrangementet som noen gang er arrangert i Ungarn. Men før de raskeste løperne i verden kommer til Budapest i august, er det tid for finalen i Europa League på Puskas Arena 31. mai.

Noen dager etter Europa League-finalen er det tid for nok en stor begivenhet i håndballverdenen, da de fire beste lagene i Europa skal spille i EHF Final 4 (semifinalene og finalen i Champions League i håndball for kvinner). Kanskje du bare burde komme for en uke og nyte mye bra sport i Budapest? Trenger du hjelp til ulike aktiviteter, bestilling av elvecruise, en privat guidet tur, flyplasstransport, eller kanskje en hotellbestilling, se deg rundt i vår Budapest-guide for mye inspirasjon og hjelp.

Europa League-finale 2023

Dato: 31. mai kl. 21.00
Sted: Puskas Arena

I skrivende stund vet vi bare at finalen vil bestå av to av følgende lag:

  • Juventus eller Sevilla
  • Bayer Leverkusen eller Roma

Hva er drømmefinalen din? Ville det vært kult med en hel-italiensk finale mellom Roma og Juventus, eller kommer Europa League-spesialistene Sevilla fra Spania til finalen i stedet for Juventus?

Klarer du ikke å se Europa League-finalen på Puskas Arena med 65 000 andre supportere i Budapest? Leter du etter en måte å streame arrangementet på nettet? Du finner mer informasjon om hvor du kan se kampen online her.

Hvordan komme seg til Puskas Arena?

Den enkleste måten å komme seg til lokalet er med den røde t-banen og deretter forlate t-banen ved Puskas Arena. Et annet alternativ er å reise med bil, parkere på Arena Plaza og gå derfra. Dette er et flott kjøpesenter med en gigantisk parkeringsplass og det er bare noen få minutter til fots fra arenaen. Ikke glem å komme tidlig, for det blir mye trafikk og folk i området på grunn av kampen.

Stikkord: ,

Dato

mai 31 2023
Utløpt!

Tid

08:00 - 18:00

Sted

Puskas Arena
Puskas Arena
Kategori

Legg inn en kommentar