Hjem Events - Budapest turistguide Sport EURO 2020: Ungarn – Portugal

EURO 2020: Ungarn – Portugal

Tre kamper vil bli spilt i Budapest under EM i fotball i 2021. Den første kampen blir kampen mellom Ungarn og Portugal, og den starter klokka 18:00 den 15. juni.

Ungarn har havnet i den hardeste gruppen i EM i fotball. Ikke bare vil de spille mot Portugal, vinnerne av Euro 2016, men de vil også spille mot Tyskland og Frankrike, to av de beste fotballnasjonene i verden.

Alle de tre kampene i Budapest spilles på Puskas Ferenc Stadium. Dette er den eneste arenaen i løpet av Euro 2020 som vil være fullpakket til 100% av grensen, noe som betyr at mer enn 60.000 tilskuere vil se denne kampen live, og millioner av mennesker vil se Ungarn spille mot Portugal online.

Kommer du fra utlandet for å se kampen på arenaen? Hvis du har en negativ PCR-test som dateres bare noen få dager før kampen, får du lov til å gå inn på stadion. Ungarere trenger et gyldig sertifikat som viser at de har mottatt en vaksine mot COVID-19.

Ungarn spilte også mot Portugal i 2016

Husker du hva som skjedde da Ungarn spilte mot Portugal under EM i 2016? Det var den siste kampen i gruppespillet, og kampen endte med 3-3. Som et resultat vant Ungarn gruppen foran Portugal. Dessverre tapte Ungarn sin første kamp i utslagsfasen mot Belgia, mens Portugal kom helt til finalen som de endte med å vinne.

Men, vel vitende om at Ungarn vant sin gruppe i løpet av Euro 2016, kan de kanskje overraske oss også i 2021, men denne gangen i samme gruppe som Frankrike, Tyskland og Portugal.

Tror du Ungarn har en sjanse mot Portugal?

Hva er COVID-statusen i Ungarn for øyeblikket?

Selv om vi alle gleder oss til EM i fotball, er det mange som er bekymret på grunn av COVID. For å komme inn på arenaen må alle ungarere vise bevis på vaksinasjon. Mer enn 50% av den ungarske befolkningen har blitt vaksinert minst en gang, og statistikken viser også at tallene er i rask tilbakegang.

Forhåpentligvis vil antallet reduseres enda mer når Ungarn vil motta folk fra utlandet som kommer for å heie på landene sine i løpet av Euro 2020.

Stikkord:

Dato

jun 15 2021
Utløpt!

Tid

18:00 - 18:00

Sted

Puskas Arena
Puskas Arena
Kategori

Legg inn en kommentar