Hjem Events - Budapest turistguide Sport EM i fotball: Hvor kan du se det i Budapest?
Fotball EM i Budapest

EM i fotball: Hvor kan du se det i Budapest?

Den ungarske landslaget i fotball har kvalifisert seg til EM i fotball for tredje gang på rad. Som et resultat vil de bære de ungarske fargene og kjempe for landets ære igjen når EM i fotball arrangeres i Tyskland i juni og juli 2024. Denne artikkelen gir litt informasjon om det ungarske laget og hva du kan forvente , men mest av alt informasjon om hvordan du som fotballentusiast kan se de forskjellige kampene fra turneringen mens du besøker Budapest.

Få anser det ungarske laget for å være blant favorittene til å vinne EM i fotball. Ærlig talt, ungarere tror heller ikke de vil vinne. Men det ungarske laget er en tøff motstander, og det er derfor de klarte å kvalifisere seg til knockout-etappen under EM 2016 (etter å ha vunnet gruppen sin foran Portugal som senere vant turneringen, Østerrike og Island). Dessverre endte det hele raskt i utslagsfasen etter å ha tapt 4-0 mot Belgia.

I 2021 havnet ungarerne i en veldig tøff gruppe sammen med Portugal, Frankrike og Tyskland. Det startet med et stygt 3-0-tap mot Portugal, før de spilte uavgjort mot Frankrike, for så å spille uavgjort mot Tyskland i siste kamp. Ikke en dårlig prestasjon heller, men dessverre ikke nok til å nå knockout-stadiet.

Denne sommeren vil Ungarn spille mot «lettere» lag enn i 2021, men det er vanskelig å spå om de kan kvalifisere seg til knockout-fasen eller ikke.

Ungarns kamper under EM 2024.

Ungarn havnet i gruppe A under EM i fotball. Foruten Ungarn består gruppen av Tyskland, Skottland og Sveits. Ungarn vil spille mot de forskjellige lagene på følgende datoer og klokkeslett.

  • 15. juni, 15.00: Ungarn – Sveits (RheinEinergieStadion, Köln)
  • 18. juni, 18.00: Ungarn – Tyskland (MHPArena, Stuttgart)
  • 23. juni, 21.00: Ungarn – Skottland (MHPArena, Stuttgart)

Dette kommer til å bli ekstremt interessant. Vil du heie på ungarerne, ledet av Marco Rossi (en italiensk gentleman)? Her har du noen forslag til hvor du kan se arrangementet mens du er i Budapest.

Hvor kan du se EM i fotball i Budapest.

Vi har allerede skrevet en artikkel om hvordan du kan se sommer-OL i Paris i Budapest, og informasjonen her er veldig lik den informasjonen.

På en TV der du bor eller på nettet.

Det enkleste alternativet er å se kampene på M4 på en TV der du bor i Budapest. Kanalen er tilgjengelig på alle TV-er i Ungarn og kommer uten ekstra kostnad, så den er tilgjengelig uansett hvor du finner en TV. De har også direktesendinger av hver eneste kamp på nettsiden deres, noe som gjør det enkelt å se alle kampene, selv om du ikke har en TV i nærheten. For mer informasjon om hvordan du kan se EM i fotball på nett, se denne artikkelen.

På en bar, en restaurant, kafé eller en pub i Budapest.

Det er mange steder hvor du kan se EM i fotball i Budapest. Her har du noen få alternativer.

  • Champs Pub (Dohány utca)
  • Champs Sziget (Margaretøya)
  • Pointer 5 (flere steder i Budapest)
  • Jack Doyles bar (Pilvax köz).

På Szabadság tér (Frihetsplassen) i Budapest.

Dette er det mest populære stedet for å se sport offentlig i Budapest. Den har blitt brukt til de siste sommer-OL, FIFA verdensmesterskap og EM i fotball, så vi forventer at den blir brukt igjen til dette formålet sommeren 2024. Den er lett å finne, bare gå fra St. Stephen’s Basilikaen i retning det ungarske parlamentet, og du vil gå over dette fantastiske torget som har en fantastisk atmosfære under de forskjellige fotballkampene.

Se EM i fotball utendørs i Budapest på Szabadság Tér.
Se EM i fotball utendørs i Budapest på Szabadság Tér.

Ikke glem å møte opp og heie på favorittlandet ditt, men hei alltid med respekt og ikke bli sint hvis laget ditt taper. Det handler om sport og å ha en fantastisk tid, å feire livet sammen med andre. Ta med ditt glade humør og ha en fantastisk tid mens du ser EM i fotball mens du besøker Budapest.

Hvis du vil lese mer om andre ting som skjer i Budapest, besøk vår Budapest-kalender.

Stikkord:

Dato

jun 14 2024 - jul 14 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar